top of page
DSC05300.jpg

Spotkanie zarządu

Przystawki:

1. terrina z łososiem norweskim wędzonym na zimno z ziołowym serkiem i szpinakiem

2. galert z kaczki ze świeżą żurawiną i zielonym jabłkiem

3. tartaletka z musem porowym i kiełkami groszku

4. śliwka wedzona w bekonie

5. karmelizowane chorizo z ananasem

6. krewetka na musie guacamole marynowana sweet chili

7. roladka biszkoptowo – szpinakowa z tapenadą oliwkową i tuńczykiem

8. pierś z gęsi na wakame z czarnym sezamem

9. sataje z cukinią, bakłażanem i tofu | vegan

10. domowe pieczywo z masłem bławatkowym

Zupy:

1. rosół wiejski z kury z makaronem jajecznym i warzywnym julienne

2. zupa krem z borowików z jałowcową chmurką | vege

3. zupa krem z buraków z kozim serem i czarnuszką | vege

4. flaczki z boczniaka | vegan

Dania ciepłe:

1. polędwiczka wieprzowa Wellington z grzybową polentą

2. filet z dorsza na szparagowy ragout z młodym groszkiem i fioletowymi ziemniakami

3. cały pstrąg w tempurze z dzikim ryżem cytrynowym

4. konfitowane kacze udo w sosie demiglas z leśnymi owocami w czerwonym winie, z puree z topinamburu

5. roladki wołowe faszerowane salsefią w sosie werblan

6. przepiórka pieczona w całości z drobiowym juicem z blinami i bigosem z cebuli gotowanym ze śliwkami

Dania ciepłe wegańskie:

1. kalafior pieczony w sosie z wegańskiego cheddara z chrupiącymi orzechami | vegan

2. burak faszerowany perłową kaszą kuskus z orzechami nerkowca i rodzynkami moczonymi w brandy z truskawkowym sosem balsamicznym | vegan

3. żółte curry z wędzonym tofu z kiełkami fasoli mung | vegan

4. faszerowany kwiat cukinii w tempurze z wegańskim orzechowym serem podane z sałatką z chrupiących warzyw | vegan

Dodatki ciepłe:

1. ziemniaki opiekane w ziołach | vegan

2. ziemniaki młode z koperkiem | vegan

3. frytki belgijskie | vegan

4. czarny ryż faszerowany | vegan

5. warzywa gotowane na parze | vegan

6. warzywa korzeniowe zapiekane w przyprawach korzennych | vegan

7. warzywa w tempurze| vegan

Dodatki zimne:

1. surówka colesław | vege

2. surówka z kapusty kiszonej | vegan

3. surówka z kapusty czerwonej | vegan

4. surówka z marchewki i brzoskwini | vegan

Desery:

1. selekcja luksusowa mini ciasteczek w różnych smakach:

- tartaletka z lemon curd | vege

- mini torcik z czekoladą belgijską | vege

- tartaletka z musem budyniowym i malinami | vege

- eklerki kawowe | vege

- eklerki czekoladowe | vege

- tartaletka wiśniowo – morelowa | vege

- tartaletka z nugatem gianduja | vege

- mini torcik pistacjowy | vege

- ciastko gruszkowo – karmelowe | vege

2. selekcja ciastek z mąki migdałowej:

- morelowo – pistacjowe | vegan

- czekoladowo – migdałowe | vegan

- morelowo – wiśniowe | vegan

- orzechowo – karmelowe | vegan

- cytrynowe | vegan

- pomarańczowe | vegan

- pistacjowe | vegan

- gruszkowo -karmelowe | vegan

Napoje:

1. kompot z 7 owoców

2. lemoniada St. Germain (liczi, brzoskwinie, gruszki,cytrusy)

3. lemoniada cytrynowa

4. woda gazowana

5. woda niegazowana z limonką

6. sok z świeżo wyciskanych pomarańczy

7. sok z świeżo wyciskanych grejpfrutów

8. Prosecco bezalkoholowe

9. wino czerwone bezalkoholowe

10. wino białe bezalkoholowe

Zamawiając catering masz możliwość wyboru jednej z proponowanych przez nas aranżacji bufetu, na którym będzie
wyeksponowane jedzenie oraz starannie dobranego nakrycia stołu przy którym będziecie celebrować wspólne chwile.
Dopasuj również świeże bukiety kwiatów do okoliczności spotkania.

Aby ustalić szczegóły organizacji i realizacji cateringu
zapraszamy do kontaktu z naszym działem sprzedaży.

Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego

bottom of page